- Berichten
- 110
Spatchcock kipje, olijfolie, peper, zout, kerrie
Glazuur van sinaasappelsap, whiskey, appelazijn, perzikjam (normaal sinaasappeljam maar hadden we niet) zout, kerrie, peper
Kipje met vel beneden direct grillen. Na 5min eens draaien.
Dan indirect grillen met velkant boven. En om de 5min lichtjes bestrijken met glazuur
Klaar. En voor de liefhebbers nog een spiff burgertje.
Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk

Glazuur van sinaasappelsap, whiskey, appelazijn, perzikjam (normaal sinaasappeljam maar hadden we niet) zout, kerrie, peper

Kipje met vel beneden direct grillen. Na 5min eens draaien.

Dan indirect grillen met velkant boven. En om de 5min lichtjes bestrijken met glazuur

Klaar. En voor de liefhebbers nog een spiff burgertje.



Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk