BasBQ
Beef en Steak

Spareribs

pip

Vuurmaker
Berichten
96
Voor het eerst van de Cobb barbecue, al wel eerder gemaakt in de oven en sous vide. Het waren vrij magere ribben van de Jumbo en daarom vond ik dat er een beetje (zelfgemaakte) bbq saus op moest, wat weer zorgde voor een zachtere korst (jammer). Volgende keer neem ik toch wat vettere ribbetjes, bijvoorbeeld Iberico die ik wel eens eerder heb gehad, en ga ik denk ik niet al te veel aan de haal met bbq saus en mop.

Desondanks was het erg lekker!  ;)


Zm6INg.jpg


Ustism.jpg


 
Lekker zeg!
 
ik had ze ook wel even willen jureren  ;)
 
Mwahhh, dat lijkt me toch anders geen straf om te moeten eten
 
Bedankt voor de reacties hoor, en ze waren ook prima. Maar als beginnende 'low & slow' bbq'er vond ik het jammer dat er zo'n lading bbq saus op moest ;) je proeft dan niet meer zoveel van dat lekkere korstje + rooksmaak.
 
Hat ze ook wel gelust hoor.
En je bepaald zelf hoeveel saus erop komt toch?
 
Zien er goed uit, ze hebben mij ge?nspireerd om morgen ook maar weer eens ribbels te maken :D
 
Zien der best lekker uit!! :)
 
Mwoh die kun je zo doorschuiven naar mij, ik offer mij wel op om ze weg te knabbelen :p
 
Terug
Bovenaan Onderaan