- Berichten
- 213
Gisteren lekker wat spareribs gemaakt.
Afgelopen vrijdag in de rub gezet (een in general purpose rub en de ander in een wat pittige rub).
Gestart met roken (kersenhout) om 13.15 uur.
Na twee uur ingepakt in folie met wat appelsap. Anderhalf uur later uit het folie gehaald en nog 15 minuten laten liggen met wat glace op de spareribs. Glace is zelfgemaakt van wat rub, knoflook, ketchup, rub, honing, wat olie en appelsap.
De bijgerechten zijn verzorgd door mijn vrouw.
Was weer erg lekker
.
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
Afgelopen vrijdag in de rub gezet (een in general purpose rub en de ander in een wat pittige rub).

Gestart met roken (kersenhout) om 13.15 uur.

Na twee uur ingepakt in folie met wat appelsap. Anderhalf uur later uit het folie gehaald en nog 15 minuten laten liggen met wat glace op de spareribs. Glace is zelfgemaakt van wat rub, knoflook, ketchup, rub, honing, wat olie en appelsap.

De bijgerechten zijn verzorgd door mijn vrouw.
Was weer erg lekker


Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk