M
Miel_monteur
Gast
Deze week speciaal bij de slager Buik-ribben Besteld,
Waren potver
nog duurder dan gewone ribben, omdat dit speciaal weg gesneden moet worden...
gisteren in de rub gezet (zelfgemaakte)
en liggen nu net een uurtje, ga niet helemaal voor de 3-2-1 maar snoep er hier en daar een half uurtje af,
dit omdat ik a. de temp niet zo laag krijg in mijn OTP, blijft rond de 120/125 met de onderste schuif helemaal dicht... iemand tips ;D
en b. ze niet zo groot en dik zijn als de buik-ribben die ik meer langs zie komen...
zal straks voor het inpakken nog een nieuwe foto plaatsen.

Waren potver

gisteren in de rub gezet (zelfgemaakte)

en liggen nu net een uurtje, ga niet helemaal voor de 3-2-1 maar snoep er hier en daar een half uurtje af,
dit omdat ik a. de temp niet zo laag krijg in mijn OTP, blijft rond de 120/125 met de onderste schuif helemaal dicht... iemand tips ;D
en b. ze niet zo groot en dik zijn als de buik-ribben die ik meer langs zie komen...
zal straks voor het inpakken nog een nieuwe foto plaatsen.