BasBQ
Beef en Steak

Spareribs

 
 

repel101

Vuurmaker
Berichten
64
Vandaag de laatste dag van het jaar en dus ook de laatste mogelijkheid om de bbq nog in 2016 aan te steken.
Gisteren de ribs al in de rub gezet.
Vandaag om half twaalf ongeveer de starter gepakt en gevuld. Bbq klaargezet en het vlees uit de koeling gehaald.
Nadat de briketten branden, de bbq verder opgestart. Toen de temperatuur constant bleef de ribs erop gelegd.
Na drie uur de ribs ingepakt met een beetje appelsap.
Weer een uurtje op de bbq.
Uitpakken en moppen.
Het laatste hal uurtje nog een kee met bbsaus ingesmeerd en daarna eten.

c7981670354720a3301e9008652985b4.jpg
8af3b73c692f30e16b05032e7cba8e88.jpg
914898be687c42102a2b9ae060797b18.jpg
9fb91855ae808c0c55b4593b33dd0a4d.jpg
2fe35126db64ce253aa3aab28643f840.jpg
 
Lekker hoor

Verstuurd vanaf mijn D5503 met Tapatalk

 
Mooie ribbels!
 
Lekker hoor
 
Terug
Bovenaan Onderaan