- Berichten
- 2.745
Spareribs ingesmeerd met mosterd en braairub 1 ongeveer 2 uur in de rook 110 graden
2 uur ingepakt met boter appelsap bruine suiker en wat honing op ongeveer 125 graden was iets te lang viel al uit elkaar.
Nog even erop met wat Bbq saus
Moest nog even op gasten wachten dat ze maar in de oven op 70 graden
Op de foto lijken ze altijd zo zwart ze waren wel iets verder maar nog prima te eten.
Had ook nog 2 varkenshaasjes om en om met spek erom heen en met slagerstouw geknoopt zodat je een soort worst krijgt
Had ze gekruid met braairub 1
Deze tot 60 graden kerntemperatuur maar hij schoot wat door want dat ik ging snijden was hij wat verder maar nog prima te eten.
Mais had ik verder niet zoveel mee gedaan.
Wokgroente had ik wat pesto en wat braairub 1 erdoor wokken op de joystove.
En hadden de gasten lekker gegeten ze vonden het heerlijk
Foto’s zeggen meer.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
2 uur ingepakt met boter appelsap bruine suiker en wat honing op ongeveer 125 graden was iets te lang viel al uit elkaar.
Nog even erop met wat Bbq saus
Moest nog even op gasten wachten dat ze maar in de oven op 70 graden
Op de foto lijken ze altijd zo zwart ze waren wel iets verder maar nog prima te eten.
Had ook nog 2 varkenshaasjes om en om met spek erom heen en met slagerstouw geknoopt zodat je een soort worst krijgt
Had ze gekruid met braairub 1
Deze tot 60 graden kerntemperatuur maar hij schoot wat door want dat ik ging snijden was hij wat verder maar nog prima te eten.
Mais had ik verder niet zoveel mee gedaan.
Wokgroente had ik wat pesto en wat braairub 1 erdoor wokken op de joystove.
En hadden de gasten lekker gegeten ze vonden het heerlijk

Foto’s zeggen meer.















Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro