BasBQ
Beef en Steak

Spareribs van Wildzwijn

Juliette en Rogier

Sprokkelaar
Berichten
34
Wie heeft er ervaring met het bereiden hiervan?
ook volgens de 3-2-1 methode?
speciale rub of marinade?

ik ben benieuwd😋
 
Toevallig gisteren klaar gemaakt.

Was een ganse flank, van een big.
Ik heb ze volgens de Easterwood methode gedaan en was voor herhaling vatbaar.
in totaal een 2h op de Q gelegen.

Kruiding zo min mogelijk, gewoon PeZo, wilde het vlees zo natuurlijk mogelijk laten.
En BBQ saus, redelijk neutraal en nog wat aangelengd met water.
1646645955542.png

1646645969553.png
 
Het proberen zal nog een weekje moeten wachten… geveld door Corona en mag niet naar de winkel🥲


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Het proberen zal nog een weekje moeten wachten… geveld door Corona en mag niet naar de winkel🥲


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Maar tegenwoordig komt de winkel vaak naar jou toe. 😉

Beterschap!
 
Zorg wel dat je zeker bent dat het een jong zwijntje is....... Ik had wildzwijn ribben import Polen herkomst verder onbekend maar die waren, ondanks dat ik wel wat wildsmaak kan waarderen, echt niet te doen. Waarschijnlijk waren het ribben van een oude beer 😁
 
Succes. Al veel goede tips.
Stuur maar een stukje op.
 
Terug
Bovenaan Onderaan