Goedenavond,
Ik heb laatst 9 strengen spareribs volgens de 3-2-1 bereid op de wsm. Eerst gingen ze op hun kant in een ribbenrek en vervolgens allemaal 1 voor 1 ingepakt in aluminiumfolie en toen in de folie normaal op elkaar gestapeld. Echter werden ze niet zo mals als gebruikelijk. Kan dit komen doordat de ribben in de folie gestapeld waren? Waardoor de warmte niet overal goed bij kan? Benieuwd naar jullie ervaringen.
Verstuurd vanaf mijn SM-G990B met Tapatalk
Ik heb laatst 9 strengen spareribs volgens de 3-2-1 bereid op de wsm. Eerst gingen ze op hun kant in een ribbenrek en vervolgens allemaal 1 voor 1 ingepakt in aluminiumfolie en toen in de folie normaal op elkaar gestapeld. Echter werden ze niet zo mals als gebruikelijk. Kan dit komen doordat de ribben in de folie gestapeld waren? Waardoor de warmte niet overal goed bij kan? Benieuwd naar jullie ervaringen.
Verstuurd vanaf mijn SM-G990B met Tapatalk