- Berichten
- 48
Op het menu:
Spareribs 2-2-1
Gerookt spek

De voorbereidingen. Overigens gebruik gemaakt van Noskos rub (minder peper gebruikt).

Ribs op de ODC volgens Noskos Classic Sparibs recept. Daaronder de Award Winning Aardappelsalade (althans de voorbereidingen).

Even testen welke wij lekker vinden. Deze twee moet je niet in combinatie eten vinden wij. Wanneer je eenmaal de ribs met
Raspberry Chipotle hebt gegeten dan proef je de Original nauwelijks meer.

Helaas
mij laten verleiden door de vleesleverancier eenmaal thuis gekomen kom je erachter dat je geen Colorozozout hebt en geen tijd
meer hebt om het te bemachtigen. Uiteindelijk het spekkie gepekeld volgens de snelle methode (http://www.bluesmoke-bbq.nl/047_gerookt_spek/warm_gerookt_spek.php).
Temperatuur wel lager gehad ivm ribs die er ook op lagen. Oja en weer onderdelen voor de salade.

Een keer per uur ingesmeerd met een mops sauce (roomboter/appelsap/sojasaus).

Al met al een lekker stuk spek. Binnenkort maar weer even langs bij Martijn voor zout.
Spareribs 2-2-1
Gerookt spek

De voorbereidingen. Overigens gebruik gemaakt van Noskos rub (minder peper gebruikt).

Ribs op de ODC volgens Noskos Classic Sparibs recept. Daaronder de Award Winning Aardappelsalade (althans de voorbereidingen).

Even testen welke wij lekker vinden. Deze twee moet je niet in combinatie eten vinden wij. Wanneer je eenmaal de ribs met
Raspberry Chipotle hebt gegeten dan proef je de Original nauwelijks meer.

Helaas


meer hebt om het te bemachtigen. Uiteindelijk het spekkie gepekeld volgens de snelle methode (http://www.bluesmoke-bbq.nl/047_gerookt_spek/warm_gerookt_spek.php).
Temperatuur wel lager gehad ivm ribs die er ook op lagen. Oja en weer onderdelen voor de salade.

Een keer per uur ingesmeerd met een mops sauce (roomboter/appelsap/sojasaus).

Al met al een lekker stuk spek. Binnenkort maar weer even langs bij Martijn voor zout.