W
WoKo
Gast
Zo, het is gebeurd, ik hem een Weber Master Touch aangeschaft. Om deze meteen goed te gebruiken heb ik een stukje sparerib gehaald.
Deze in de rub en op de BBQ!
Na iets meer dan 2 uur heb ik hem er afgehaald voor het aluminium en de appelsap
Een ruim uurtje laten rusten en vervolgens de glaze erop:
Na 15 minuten nog een glaze en weer 15 minuten later kon het opgediend worden
Wij vonden het zeer lekker! Omdat ik nog geen grill temperatuur meter heb heb ik me gehouden aan de meter in de deksel, deze heeft geschommeld tussen 100 en 120 graden. Ben er zeer tevreden mee.
Ik heb een uitgebreider verhaal op mijn (nog nieuw) blog: www.bbq-blog.nl Ik kon niet vinden of ik deze link mocht plaatsen, zo niet dan haal ik hem weg.
Deze in de rub en op de BBQ!
Na iets meer dan 2 uur heb ik hem er afgehaald voor het aluminium en de appelsap
Een ruim uurtje laten rusten en vervolgens de glaze erop:
Na 15 minuten nog een glaze en weer 15 minuten later kon het opgediend worden
Wij vonden het zeer lekker! Omdat ik nog geen grill temperatuur meter heb heb ik me gehouden aan de meter in de deksel, deze heeft geschommeld tussen 100 en 120 graden. Ben er zeer tevreden mee.
Ik heb een uitgebreider verhaal op mijn (nog nieuw) blog: www.bbq-blog.nl Ik kon niet vinden of ik deze link mocht plaatsen, zo niet dan haal ik hem weg.