BasBQ
Beef en Steak

Spareribs, nieuwe smaken...

 
 
 
 

Bram1981

Stoker
Berichten
364
Hallo makkers,

vandaag spareribs van de Monolith. Geëxperimenteerd met de smaken dit keer. Beiden van bbq-helden. Balsamico en Memphis Dry ribs... Balsamico gisteren in de marinade, o.a. knoflook, rozemarijn en balsamico azijn, Memphis anderhalf uur voor de sessie voor het eerst in de rub. We gaan voor een sessie van circa 4 uur zonder inpakken met een blokje kers op 120 graden. Om het half uur insmeren met mosterd/azijn mengsel of balsamico glaze. Na 4,5 uur perfect. Dry ribs nog een keer gedust met rub. Was top!

IMG_7298.jpg
IMG_7300.jpg
IMG_7301.jpg
IMG_7302.jpg
IMG_7303.jpg


Thanks for watching...
 
Laatst bewerkt:
That's look damn tasty. zien er goed uit....
 
Mooie ideeën, bedankt

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Zien er erg lekker uit. Leuk dat je even een andere bereiding laat zien dan de “gewone” 3-2-1 manier.
 
😋 😋
Mooi resultaat.
Afwijken van de standaard levert altijd nieuwe inzichten op. En dit is zeker het proberen waard.
 
dit zijn de mooiste runs. lekker testen en altijd goed
 
Terug
Bovenaan Onderaan