Hallo makkers,
vandaag spareribs van de Monolith. Geëxperimenteerd met de smaken dit keer. Beiden van bbq-helden. Balsamico en Memphis Dry ribs... Balsamico gisteren in de marinade, o.a. knoflook, rozemarijn en balsamico azijn, Memphis anderhalf uur voor de sessie voor het eerst in de rub. We gaan voor een sessie van circa 4 uur zonder inpakken met een blokje kers op 120 graden. Om het half uur insmeren met mosterd/azijn mengsel of balsamico glaze. Na 4,5 uur perfect. Dry ribs nog een keer gedust met rub. Was top!
Thanks for watching...
vandaag spareribs van de Monolith. Geëxperimenteerd met de smaken dit keer. Beiden van bbq-helden. Balsamico en Memphis Dry ribs... Balsamico gisteren in de marinade, o.a. knoflook, rozemarijn en balsamico azijn, Memphis anderhalf uur voor de sessie voor het eerst in de rub. We gaan voor een sessie van circa 4 uur zonder inpakken met een blokje kers op 120 graden. Om het half uur insmeren met mosterd/azijn mengsel of balsamico glaze. Na 4,5 uur perfect. Dry ribs nog een keer gedust met rub. Was top!
Thanks for watching...
Laatst bewerkt: