Jibba
Tondelzoeker
- Berichten
- 19
Al een tijdje geen spareribs meer gemaakt dus het werd nog eens tijd. Kwam afgelopen week ook het baked beans recept van Noskos tegen en leek me wel een fijn bijgerecht om erbij te maken.
Spareribs gehaald, zoals altijd, bij de dorpslager hier op de hoek. Altijd goed en dik bevleesd en prima kwaliteit. Spareribs bereidt volgens de tijden 3:00-1:45-0:45. Afgelopen keren 3-2-1 aangehouden maar daar werden ze naar onze smaak toch iets te zacht van. Deze waren prima!
Baked beans bereidt waar ik het recept van Noskos grotendeels heb gevolgd. Heb alleen de kidney bonen vervangen door stukken gekookte aardappel en heb als vlees pulled chicken erdoorheen gedaan. Ik was positief verrast, en ik niet alleen maar de rest van het gezin ook, door de goede smaak van het gerecht. Deze is zeker voor herhaling vatbaar.
Spareribs gehaald, zoals altijd, bij de dorpslager hier op de hoek. Altijd goed en dik bevleesd en prima kwaliteit. Spareribs bereidt volgens de tijden 3:00-1:45-0:45. Afgelopen keren 3-2-1 aangehouden maar daar werden ze naar onze smaak toch iets te zacht van. Deze waren prima!
Baked beans bereidt waar ik het recept van Noskos grotendeels heb gevolgd. Heb alleen de kidney bonen vervangen door stukken gekookte aardappel en heb als vlees pulled chicken erdoorheen gedaan. Ik was positief verrast, en ik niet alleen maar de rest van het gezin ook, door de goede smaak van het gerecht. Deze is zeker voor herhaling vatbaar.