BasBQ
Beef en Steak

Spareribs [emoji3581]

Bram zei:
Bedankt voor alle veren

Ik ga de Easerwood methode van Frits zeker proberen. En dan icm een natte marinade. De Chinese variant. Moet even het forum doorzoeken maar heb een tijdje terug een heerlijk recept zien staan.

http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=20396.0

Beste ribben die ik ooit heb gemaakt, gaan nog steeds elke keer weer in de herhaling.
Mijn meisje vindt Ribbels niet bijzonder maar deze vindt ze erg lekker
 
noskos zei:
Ik heb Chinatown ribs op mijn blog staan, een Raichlen recept, waarbij je ook de ribjes in een marinade zet eerst. Errug lekker :-D

Bedankt voor de tip Dennis. Was op Mn zoektocht vanmiddag al op je blog terecht gekomen. Zien er heerlijk uit. Die ga ik zeker proberen.

Ewald zei:
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=20396.0

Beste ribben die ik ooit heb gemaakt, gaan nog steeds elke keer weer in de herhaling.
Mijn meisje vindt Ribbels niet bijzonder maar deze vindt ze erg lekker

Bedankt voor de link Ewald. Dit was nou net het recept dat ik zocht. Vooral de kleur die de ribben krijgen lijkt me erg leuk.

 
Je bent nu wel verpest want je gaat toch vergelijken in een restaurant en niet veel haalt de norm die je thuis haalt. Zeker niet met de LTC die jij erin stopt :p
 
Ziet er lekker uit Bram! Prima ribben zo te zien voor de eerste keer! Altijd leuk om verschillende recepten te proberen met spareribs...
Had ik zeker gelust!  B-)
 
Doe mij ook een stukkie! Ziet er goed uit voor de eerste keer!
 
Hoi Bram,

Het was al weer even geleden maar deze ga jij niet vergeten zo te lezen en zien.
 
Terug
Bovenaan Onderaan