- Berichten
- 501
Nooit fan geweest van dik bevleesde ribs,altijd de baby back ribs maar na t zien van een filmpje over partyribs in de auto gestapt en naar de Sligro
Vliesje d’r af en in stukken gesneden,alles samen in een kommetje.
Lepeltje mosterd voor plakgarantie en de beefkruiden van mister althuis d’r op
Omdat een gietijzer rooster zo bloedheet word en al vaker m’n vlees heeft zwart geschroeid een iets andere opstelling gedaan.
M’n pizzasteen in de folie ivm druipen en daarop een rekje uit de oven van de vrouw
Dit twee uurtjes indirect laten gaan op 120 graden.
Aluminiumbak,ribjes dr in en paar klonten boter,bruine suiker,agave siroop en m’n all time favorite sweet baby ray
Met folie verpakt en nog een uurtje op de bbq met de temperatuur rond de 150 graden
En dan dat moment dat je de folie er af haalt,altijd soort magisch moment.
Lekker sticky,een klein pitje en ook nog een lekker bite
Nu maar 1 rib gedaan en da’s knap balen achteraf dus volgende x twee of drie ribs tegelijk,niet normaal zo lekker!of ik ben blij met weinig…..dat kan ook
Vliesje d’r af en in stukken gesneden,alles samen in een kommetje.
Lepeltje mosterd voor plakgarantie en de beefkruiden van mister althuis d’r op
Omdat een gietijzer rooster zo bloedheet word en al vaker m’n vlees heeft zwart geschroeid een iets andere opstelling gedaan.
M’n pizzasteen in de folie ivm druipen en daarop een rekje uit de oven van de vrouw
Dit twee uurtjes indirect laten gaan op 120 graden.
Aluminiumbak,ribjes dr in en paar klonten boter,bruine suiker,agave siroop en m’n all time favorite sweet baby ray
Met folie verpakt en nog een uurtje op de bbq met de temperatuur rond de 150 graden
En dan dat moment dat je de folie er af haalt,altijd soort magisch moment.
Lekker sticky,een klein pitje en ook nog een lekker bite
Nu maar 1 rib gedaan en da’s knap balen achteraf dus volgende x twee of drie ribs tegelijk,niet normaal zo lekker!of ik ben blij met weinig…..dat kan ook