BasBQ
Beef en Steak

Spareribs 3-2-1

Raphael

Vuurmaker
Berichten
79
Vandaag maar eens spareribs gemaakt volgens dit Recept, naar onze smaak erg goed gelukt.
Mooie rookring en heerlijk mals en sappig

De rub zelf gemaakt volgens dit Recept, na 3 uur in de rook van appel en peer was het tijd om de ribs in te pakken met butcherpaper. En daarmee tesamen 50ml appelsap over de ribs gegoten

Na 2 uur in het papier te hebben gezeten de ribs uitgepakt en ingesmeerd met bbq saus.

De temperatuur gehele run keurig 115 graden met een paar uitschieters naar 125.

Als houtskool had ik weer de low and slow van fire-up welke een white quebrancho is.



263EC131-1965-428C-A8DC-7EB0B410D035.jpeg
82602940-FBFD-480F-97BC-5BC98BFE8793.jpeg


DF9119BA-B4BE-494C-80DE-CE3A4D8B8EC9.jpeg


AFE5EC8A-2AED-4BFF-945F-352466B5F37F.png
 

Zzzjon

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.680
Lekker zeg!

Merk je veel verschil met dat butchers paper?
 

Cherrywood

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.840
Mooie ribs. Zien er prima uit

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 

Marcel1973

Stoker
 
 
Berichten
404
Die zien er goed uit! Heerlijk,!
 

Ber25069

Pitmaster
 
Berichten
512
Ben inderdaad benieuwd wat het verschil is tussen papier of folie ?
Ziet er goed uit.
 

Peter64

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
4.187
Een portie lekkere ribbels gaat er altijd in. 😋
 
Bovenaan Onderaan