BasBQ
Beef en Steak

Spareribs 3-2-1

 
 

BasB

Kooltjesharker
Berichten
159
Gisteren spareribs gemaakt volgens de 3-2-1 methode. De verhoudingen heb ik wel wat aangepast omdat de spareribs de laatste keer wat droog waren (2 uur roken, 1,5 uur in folie en het laatste deel 30 minuten).

De glace heb ik zelf gemaakt van de rub (grate goods sweet paprika), ketchup, rode ui, olie, peper Ens wat honing.
066e524d2cdc27f5b9bf0df65a1919a2.jpg
48f7a669b19c6c1dc3f8976a2e3b4d91.jpg
ac231d9736dd81dcc9234efc7a3c0010.jpg


Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
 
Ziet er goed uit. Mooie pullback bij de botjes.
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Mooie ribben!
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Als de smaak met zo goed is als het plaatje

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Was echt heerlijk, niet droog, viel zo van het bot en de smaak van de rub was er lekker doorgetrokken

Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
 
dat zijn goede ribbels!
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Meer dan prima ribben geworden zo! 321 is ook een verhouding en geen tijden. Heb het zelf ook ondervonden! Het is daarnaast ook nog deels afhankelijk van hoe dik je ribben zijn.
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Terug
Bovenaan Onderaan