BasBQ
Beef en Steak

Spareribs 3-2-1 (2e poging)

Thunderflash

Kooltjesharker
Berichten
197
Vandaag een 2e poging gedaan om spareribs volgens 3-2-1 principe te maken. Enkele weken geleden heb ik voor de eerste keer spareribs gemaakt op de kamado, toen waren ze enigszins droog. Met een paar tips, ondermeer van @Zzzjon ,is het vandaag wel gelukt om heerlijke spareribs te bereiden op de kamado. Ieder rack kreeg z’n eigen rub, heerlijke smaak beleving. En dat in combinatie met wat frites.

58EE3048-C46C-4DB4-9E99-EE08C8D48C74.jpeg


141C6161-0737-47CF-B025-4AD8DFD1804F.jpeg


97265367-0E2E-45B4-9A7D-FA780BBB2CB0.jpeg


C5CD337F-7EE5-4DD5-9ED6-BB7814E542E5.jpeg
 

Zzzjon

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.321
Lekker man!

Was het nu wel wat je er van verwachte?
 

Ruud H

Kooltjesharker
 
 
Berichten
170
Ze zien er heerlijk uit.
Voor mij is het geweldig dat we zoveel tips en trucs hier gevraagd en ongevraagd toegeschoven krijgen. erg leerzaam!!
 

Peter64

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.985
Mooi dat het meer naar wens is gegaan.
Er gaat niets boven lekkere ribbels.

Waren ze "val van het botje" of hadden ze nog een beetje bite ?
 
Bovenaan Onderaan