- Berichten
- 826
Afgelopen maanden niet veel op het forum geplaatst. Wel, gekeken en welkom geheten en mee gekeken. Toch veel de Q aangehad maar vooral om de beheersing van de mijn keramische bbq onder de knie te krijgen en bij Vuur en Rook geweest om eea aan "snoepgoed" te halen.
Vandaag is de dag dat er spareribs op het menu staan om te delen.
Maandag ribben gehaald en in de pekel gezet.(Geen foto van maar doe dit altijd) Meestal rub ik de ribben met zelf gemaakte rub klassiekers maar voor vandaag gebruik ik -NOSKOS "The Spareribs-. Wellicht mede door zijn boek, Het Vuur de Baas. ben ik onbewust be?nvloed en is zijn rub ook in mijn snoepmandje terecht gekomen. Het boek is goed en leest lekker weg dus de rub zal ook wel goed zijn en lekker weg happen.
Na de ribben te hebben gerubt (deze smaakt nu al lekker) en ze op "kamertemperatuur" heb laten komen zijn ze vandaag rond 13:00 op de Q gegaan.
De 3,2,1 methode in het achterhoofd, vooral de tempratuur van de Q als van de ribben in de gaten gaan houden.
As we speak, komt er een stormachtig buitje aan. Dit terwijl et tot nu echt heerlijk was.
Straks meer
Vandaag is de dag dat er spareribs op het menu staan om te delen.
Maandag ribben gehaald en in de pekel gezet.(Geen foto van maar doe dit altijd) Meestal rub ik de ribben met zelf gemaakte rub klassiekers maar voor vandaag gebruik ik -NOSKOS "The Spareribs-. Wellicht mede door zijn boek, Het Vuur de Baas. ben ik onbewust be?nvloed en is zijn rub ook in mijn snoepmandje terecht gekomen. Het boek is goed en leest lekker weg dus de rub zal ook wel goed zijn en lekker weg happen.

Na de ribben te hebben gerubt (deze smaakt nu al lekker) en ze op "kamertemperatuur" heb laten komen zijn ze vandaag rond 13:00 op de Q gegaan.
De 3,2,1 methode in het achterhoofd, vooral de tempratuur van de Q als van de ribben in de gaten gaan houden.
As we speak, komt er een stormachtig buitje aan. Dit terwijl et tot nu echt heerlijk was.
Straks meer

