- Berichten
- 271
Vandaag bij de Makro vlees gehaald voor morgen en meteen ook maar spareribs ingeslagen voor vandaag. Lekker klaar gemaakt op basis van het recept van noskos. Tijden wat aangepast, want zulke grote ribs waren het ook weer niet.
Rub erop en 2 uur op de bge met wat rookhout.
Ingepakt met boter, bruine basterdsuiker en honing. Gelukkig op tijd ontdekt dat 1 pakketje lekte. Weer een uurtje erop.
Uitgepakt, 10 minuutjes laten drogen. Ingesmeerd met bbq saus en nog 20 minuutjes terug. (2 frikadelletjes erbij gelegd voor de kids)
Hele sessie de temperatuur zo tussen de 125 en 135 graden gehouden.
Rub erop en 2 uur op de bge met wat rookhout.
Ingepakt met boter, bruine basterdsuiker en honing. Gelukkig op tijd ontdekt dat 1 pakketje lekte. Weer een uurtje erop.
Uitgepakt, 10 minuutjes laten drogen. Ingesmeerd met bbq saus en nog 20 minuutjes terug. (2 frikadelletjes erbij gelegd voor de kids)
Hele sessie de temperatuur zo tussen de 125 en 135 graden gehouden.