Omdat ik vandaag tijd genoeg had nog eens begonnen aan mijn spare-ribs een favoriet van iedereen hier thuis.
Gewoon klaar gemaakt volgens de 3-2-1 methode alhoewel ik ze op het einde geen volledig uur heb laten liggen.
Gerookt heb ik op kersenhout en vooraf had ik de ribben ontvliest en ingesmeerd met traeger rub
Tijdens het roken heb ik om het half uur de ribben even vochtig gemaakt met bier en
na +/- 3 uur roken heb ik de ribben dan ingepakt in Aluminiumfolie samen met appelsap jalapeno pepers en een geut Jameson whiskey.
Dan +/- 2 uur in de folie om ze erna in te smeren met BBQ saus.
Als bijgerecht aardappel puree met kruiden en kruidenboter ook nog even op de BBQ.
Opnieuw enkele foto's
Verstuurd vanaf mijn SM-A202F met Tapatalk
Gewoon klaar gemaakt volgens de 3-2-1 methode alhoewel ik ze op het einde geen volledig uur heb laten liggen.
Gerookt heb ik op kersenhout en vooraf had ik de ribben ontvliest en ingesmeerd met traeger rub
Tijdens het roken heb ik om het half uur de ribben even vochtig gemaakt met bier en
na +/- 3 uur roken heb ik de ribben dan ingepakt in Aluminiumfolie samen met appelsap jalapeno pepers en een geut Jameson whiskey.
Dan +/- 2 uur in de folie om ze erna in te smeren met BBQ saus.
Als bijgerecht aardappel puree met kruiden en kruidenboter ook nog even op de BBQ.
Opnieuw enkele foto's





Verstuurd vanaf mijn SM-A202F met Tapatalk