- Berichten
- 371
Afgelopen zondag voor het eerst spare ribs bereid volgens de 3-2-1 methode (en met de recent aangeschafte smoke 'n sear).
Dankzij de welbekende dekselhouder van een Zweedse meubelboer, kon ik mooi 4 ribbetjes kwijt op de Weber.


Na 3u ingepakt in de folie:


Na 2u in de folie nog even terug op de BBQ met wat bbq-saus er op.

Resultaat:
Filmpje

Setup:


De gebruikte rub was the Southern Succor Pork Rub. Lekkere rub, maar iets te peperig voor de ribbetjes volgens mijn vrouw. Volgende keer gaan we een minder peperige / zoetere rub proberen.
Al met al na 5,5u heerlijke ribbetjes die schoon van het bot af kwamen.
Dankzij de welbekende dekselhouder van een Zweedse meubelboer, kon ik mooi 4 ribbetjes kwijt op de Weber.


Na 3u ingepakt in de folie:


Na 2u in de folie nog even terug op de BBQ met wat bbq-saus er op.

Resultaat:
Filmpje


Setup:


De gebruikte rub was the Southern Succor Pork Rub. Lekkere rub, maar iets te peperig voor de ribbetjes volgens mijn vrouw. Volgende keer gaan we een minder peperige / zoetere rub proberen.
Al met al na 5,5u heerlijke ribbetjes die schoon van het bot af kwamen.