BasBQ
Beef en Steak

Spare Ribs

 
 

MarcelB

Vuurmaker
Berichten
61
Mijn dochter en zoon houden van kluiven, van vlees en dus ook van Spare Ribs.

Ik haal ze altijd in Laren bij Spoelder. Daar haal ik bijna al mijn vlees trouwens.

Ze gaan bij mij de dag vtv al in de rub en in de folie. Een uur voordat ze op de bbq gaan haal ik ze uit de koelkast.

Na ongeveer 1.5 tot 2 uur op 120 graden gaan ze in de folie op de bbq voor een uurtje. Dan gaan ze er weer zo op om te lakken met smokey bbq saus. Een keer of 3 doe ik ze want we like them stickey;-)

Heel lang liggen ze er nooit
0bd5c28c1ae677363c23d6a323848bd5.jpg
77f02afa2cca75932a4f2d23193333bf.jpg
8e16bc5e4a2e1f39e03a2e5e2506d969.jpg
202082567fb02cf8d15a12e80d446dcb.jpg
074771a7d7c3cd965b0301e1168f8532.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lust ik wel!
 
Zo kort maar?  :-/
Stevige bite denk ik?
 
Hans zei:
Zo kort maar?  :-/
Stevige bite denk ik?

Zijn heerlijk mals, ik pak ze altijd op met een bbq tang en als ze dreigen te breken zijn ze klaar wat mij betreft. Van mij mag er nog wel een hel klein beetje bite in zitten:)
 
Heerlijke ribbels
 
Lusten we hier ook wel  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan