Beef en Steak

Spare Ribs met Rimboesauzen marinade

 

Rosch

Vuurmaker
Berichten
53
Na ca. 20 uurtjes marineren vandaag de Spare Ribs gemaakt volgens 1,5-0,5-0,5 methode ;-)
Alles is goed gegaan Ribs waren lekker, mals en zagen er ook goed uit.
Deze Marinade zal ik volgende keer alleen nog langer laten intrekken en qua smaak wat aanpassen met Soja/chili/knoflook denk ik.
Hoop dat ze dan nog iets beter qua smaak eruit komen.

Het resultaat:
image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg


 
structor zei:
Ik zeg een sparerib als ontbijt lijkt me een prima plan, doet u er mij maar 1!

En doe mij dan die andere maar. Zien er prima uit!
 
Nou, dat ziet er heerlijk uit zeg.....
 
jammer dat ze al gereserveert zijn, had ik ook wel gelust
 
ziet er goed uit! Hopelijk smaken ze 2 dagen later ook nog goed! :)

tot morgen!
 
Lekkere ribbels !
 
Lijkt me heerlijk!
 
Geweldig die ribs!

Waar komen deze vandaan?
 
makro
 
Schuif maar door hoor!! ::)
 
Teddo: Spare Ribs idd van de Makro, 15 stuks in een verpakking, was goede tip van Hannibal ;-)
Ribs zien er gewelsig uit, smaken ook goed, maar volgende keer ga ik toch Rubben ipv marineren en dat ook goed laten intrekken.

 
Terug
Bovenaan Onderaan