BasBQ
Beef en Steak

Spare ribs met een rub

 
 

Cain

Vuurmaker
Berichten
87
Ik heb lekkere spare ribs gemaakt met de standaard rub.
Ik gebruik altijd graag de 321 methode, binnenkort wil ik ze ook een keer proberen te maken zonder ze in te pakken in folie.
Ik kreeg ze naturel binnen, heb ze vervolgens ontvliesd en ingesmeerd met de rub.
Daarna 3 uurtjes indirect op 105 a 110 graad. Vervolgens heb ik ze ingepakt in folie, daar appel-perensap bij gegoten. Toen na twee uur weer uitgepakt en ze vervolgens nog een uur lang direct gelegd op een iets hogere temperatuur van 150 graden.

Toen heb ik ze nog ingesmeerd met een lekkere glace en konden we na 6 uur lekker eten.


20170812_ribs_rub002.jpg



20170812_ribs_rub008.jpg
 
Wow
Ziet er top uit


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ziet er top uit, lekker hoor!
 
Mooie ribbels!
 
Lekkerrrrrr
 
Terug
Bovenaan Onderaan