Ik heb lekkere spare ribs gemaakt met de standaard rub.
Ik gebruik altijd graag de 321 methode, binnenkort wil ik ze ook een keer proberen te maken zonder ze in te pakken in folie.
Ik kreeg ze naturel binnen, heb ze vervolgens ontvliesd en ingesmeerd met de rub.
Daarna 3 uurtjes indirect op 105 a 110 graad. Vervolgens heb ik ze ingepakt in folie, daar appel-perensap bij gegoten. Toen na twee uur weer uitgepakt en ze vervolgens nog een uur lang direct gelegd op een iets hogere temperatuur van 150 graden.
Toen heb ik ze nog ingesmeerd met een lekkere glace en konden we na 6 uur lekker eten.
Ik gebruik altijd graag de 321 methode, binnenkort wil ik ze ook een keer proberen te maken zonder ze in te pakken in folie.
Ik kreeg ze naturel binnen, heb ze vervolgens ontvliesd en ingesmeerd met de rub.
Daarna 3 uurtjes indirect op 105 a 110 graad. Vervolgens heb ik ze ingepakt in folie, daar appel-perensap bij gegoten. Toen na twee uur weer uitgepakt en ze vervolgens nog een uur lang direct gelegd op een iets hogere temperatuur van 150 graden.
Toen heb ik ze nog ingesmeerd met een lekkere glace en konden we na 6 uur lekker eten.

