Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Goedenmiddag allemaal ik heb dus 3 spare ribs van ong 666 gram p/s nu wil ik deze op de 321 methode gaan maken aleen zat ik zelf meer te denken aan 2 uur roken 1 uur folie en dan 3 kwartier aflakken ik hoor graag jullie advies alvasy bedankt.
Wat wil je exact bereiken? Beetje bite er in houden, of dat het vlees het botje af valt? Of ergens daartussen?
Op zich zijn je tijden prima, maar welke temperatuur wil je aanhouden? Je geeft echt te kort info om ook maar ergens enig advies in te geven.
Verplaatst naar de rookkamer,
Mooi kleurtje trouwens.
Let wel dat met de inpak methode (321) je ribs al heel snel fall of the bone worden.
Ik pak nooit in en mijn ribs zijn altijd gaar met een bite (de methode die hier beter bekend staat als de Easterwood methode)
Zoveel mensen zoveel wensen.
Ik doe zelf altijd de 3-2-1 methode maar dan eerst 3 uur roken/garen dan 1 tot 1.5 uur inpakken en dan nog een uur drogen en aflakken. Hoe langer je inpakt hoe zachter ze worden. Ik zou na 45 minuten inpakken even prikken / voelen of ze voor jou zacht genoeg zijn of dat je ze nog zachter wilt.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.