BasBQ
Beef en Steak

Spare ribs en cowboy steak

Blitzie

Tondelzoeker
Berichten
15
Hoi allen,

Afgelopen weekend spareribs gemaakt op de bge. Dit keer met een marinade zonder rub. Marinade was:

Ketjap
Cola
Bbq saus
Honing
Paprika
Komijn
Zout
Knoflook

Methode was 3-2.5 en 1. Resultaat was ?fall-off-the-bone? ribs met een lekker kleurtje en smaakje.

Daarnaast nog een cowboy steak van 1500gr op de kop getikt bij de plaatselijke slager. Ik zag hem liggen en hij keek me aan met die puppyogen. Dus die ook maar. Met de conveggtor eerst op 45 graden gebracht, daarna alles uit het ei gehaald en het vuur opgestookt voor het afgrillen. Hij was mooi medium-rare. Rub was die van smokey goodness beef.

Het geheel compleet gemaakt met zoete aardappels, gepoft en paprika en mais op de kolf. Foto?s hieronder. Het was een succes!

439b905c9d60f4e4a4d421297d7a831f.jpg
9cb6c1496f42430093e299597bcd630e.jpg
8231a190f0e56e5d311136b5a88a8f48.jpg
b91bac1163be956e50bf84bfb90f6ef9.jpg
2573bcf45daf45201e9c48089e98b472.jpg
1baf8d240eecb966bf8a937800ea9a17.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Dat is een mooi resultaat.

Verstuurd vanaf mijn SM-G390F met Tapatalk

 
Dat ziet er lekker uit, lusten we vast wel. ;)
 
ik zou wel mijn deflector volgende keer inpakken in alu folie, scheels een hoop rook.
 
Dat lijken mij echt heerlijke hapjes!
 
Zo die cowboy steak ziet er heerlijk uit, i am your cowgirl ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan