Hoi allen,
Afgelopen weekend spareribs gemaakt op de bge. Dit keer met een marinade zonder rub. Marinade was:
Ketjap
Cola
Bbq saus
Honing
Paprika
Komijn
Zout
Knoflook
Methode was 3-2.5 en 1. Resultaat was ?fall-off-the-bone? ribs met een lekker kleurtje en smaakje.
Daarnaast nog een cowboy steak van 1500gr op de kop getikt bij de plaatselijke slager. Ik zag hem liggen en hij keek me aan met die puppyogen. Dus die ook maar. Met de conveggtor eerst op 45 graden gebracht, daarna alles uit het ei gehaald en het vuur opgestookt voor het afgrillen. Hij was mooi medium-rare. Rub was die van smokey goodness beef.
Het geheel compleet gemaakt met zoete aardappels, gepoft en paprika en mais op de kolf. Foto?s hieronder. Het was een succes!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Afgelopen weekend spareribs gemaakt op de bge. Dit keer met een marinade zonder rub. Marinade was:
Ketjap
Cola
Bbq saus
Honing
Paprika
Komijn
Zout
Knoflook
Methode was 3-2.5 en 1. Resultaat was ?fall-off-the-bone? ribs met een lekker kleurtje en smaakje.
Daarnaast nog een cowboy steak van 1500gr op de kop getikt bij de plaatselijke slager. Ik zag hem liggen en hij keek me aan met die puppyogen. Dus die ook maar. Met de conveggtor eerst op 45 graden gebracht, daarna alles uit het ei gehaald en het vuur opgestookt voor het afgrillen. Hij was mooi medium-rare. Rub was die van smokey goodness beef.
Het geheel compleet gemaakt met zoete aardappels, gepoft en paprika en mais op de kolf. Foto?s hieronder. Het was een succes!






Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk