BasBQ
Beef en Steak

Spare ribs eerste poging (al weer 2 weken geleden)

 

pa3fat

Sprokkelaar
Berichten
27
Even verslag van de Spare ribs van een 2-tal weken geleden.

Had onbewust nog een nieuwe gasbbq in de garage staan. Was al op zoek naar een weber. Maar dat was even niet nodig.


met kap open:




Spare ribs gehaald bij de supermarkt. Ongemarineerd. Met vlies.
Dat vlies heb ik er netjes afgehaald, maar had handiger gekund (stuk papier van met vette handen).

Zelfde rub als bij mijn Pulled Pork van gisteren (peri peri smaak)



Wat foto's van als ze er net/kort opliggen:


Even wat glaze (easterwood?) erop in de keuken....(eerste foto hierboven is van 2 losse test exemplaren).



Temperatuur niet heel strak in de gaten gehouden.....tikkeltje zwarte uiteinden. Maar leek erger dan het was.



En het eindresultaat op bord:


Vrouw en dochter erbij geroepen.
En in korte tijd alleen nog de botjes.
Dames vonden het erg lekker dus voor herhaling vatbaar.


 
Heerlijke ribbels hoor!
 
Terug
Bovenaan Onderaan