BasBQ
Beef en Steak

Spannende dag: eerste pulled pork!

Duurt lang xD
 
sucses met je 1e poging,,maar hij zal inmiddels wel geplukt zijn hoop ik.

over de troep: action is goedkoper met vlees schalen.
ik injecteer in een grote ovenschaal en pak bewust niet in  met folie want je ziet niet wat je doet en zo leer je nooit goed injecteren.
nooit met volle kracht leegspuiten,maar langzaam en dan geleidelijk terug trekken die naald.




 
Nou, hierbij de foto's:













Het heeft super uitgepakt.
BBQ heeft het op een halve zak weber kokosbriketten tien uur volg gehouden. Er was denk ik genoeg over voor nog twee uur.
De temperatuur daalde soms even richting  de 100 gr, dit kwam volgens mij door teveel as. Na wat schudden steeg de temperatuur dan weer netjes.

Het vlees heeft er uiteindelijk van 6.30 tot 17.00 op gelegen. Daarna in een badhanddoek gewikkeld en een uur laten rusten.
Het pullen ging erg goed. Er was ook een mooie rookkring te zien.

En dan een broodje met pulled pork en coleslaw: heerlijk!
Ook de gasten waren er goed over te spreken.

Dit gaan we zeker nog een keer doen!
 
Gefeliciteerd met je behaalde Knor
 
Mooi resultaat, gefeliciteerd!
 
Lekkah!

Gefeliciteerd met je knor.
 
Succes met je run...ben benieuwd naar het resultaat.
 
Lekker en gefeliciteerd met je knor!
 
Lekker!! Weer een ervaring rijker ;)
Gefeliciteerd met je knorrie!
 
Gratz met knorrie!
 
Terug
Bovenaan Onderaan