- Berichten
- 6.243
Weer een zin in spaghetti, maar dan van de Q natuurlijk met de goeie foto’s zodat het niet in de asbak komt 
De ingrediënten
De knoflook, pezo, geraspte kaas en wijn staan er niet bij
Knoflook, ui en paprika de pan in en laten kleuren.
Gehakt en de chorizo erbij en laten garen en de pezo, Italiaanse kruiden en chilipeper erdoor roeren en een scheut wijn toevoegen
Wijn wat laten inkoken en dan tomatenpuree en de blokjes tomaat met wat suiker toevoegen en weer roeren.
Blaadjes basilicum er op.
Tijd om het deksel erop te doen voor 45 minuten, af en toe wel roeren en proeven
, bij 180 graden.
In de tussentijd het volgende sausje te maken van de crème fraiche, boursin, knoflook, peterselie en parmezaanse kaas
En de spaghetti koken natuurlijk.
Spaghetti vervolgens mengen met een gedeelte van de tomaten saus.
Dan lekker samen laten komen in de schaal.
Laagje rode saus, laag spaghetti, laag witte saus, laag spaghetti, laagje rode saus en bestrooien met parmezaanse- cheddar kaas.
En de Q in
Na een half uurtje, klaar
En het bord op
Dat viel niet tegen
Misschien de volgende keer de tomaten saus een dag eerder maken zodat de smaken nog meer op elkaar inwerken hoewel het niet echt nodig is.

De ingrediënten
De knoflook, pezo, geraspte kaas en wijn staan er niet bij
Knoflook, ui en paprika de pan in en laten kleuren.
Gehakt en de chorizo erbij en laten garen en de pezo, Italiaanse kruiden en chilipeper erdoor roeren en een scheut wijn toevoegen
Wijn wat laten inkoken en dan tomatenpuree en de blokjes tomaat met wat suiker toevoegen en weer roeren.
Blaadjes basilicum er op.
Tijd om het deksel erop te doen voor 45 minuten, af en toe wel roeren en proeven

In de tussentijd het volgende sausje te maken van de crème fraiche, boursin, knoflook, peterselie en parmezaanse kaas
En de spaghetti koken natuurlijk.
Spaghetti vervolgens mengen met een gedeelte van de tomaten saus.
Dan lekker samen laten komen in de schaal.
Laagje rode saus, laag spaghetti, laag witte saus, laag spaghetti, laagje rode saus en bestrooien met parmezaanse- cheddar kaas.
En de Q in
Na een half uurtje, klaar

En het bord op
Dat viel niet tegen

Misschien de volgende keer de tomaten saus een dag eerder maken zodat de smaken nog meer op elkaar inwerken hoewel het niet echt nodig is.
Laatst bewerkt: