- Berichten
- 135
Het was weer tijd voor wat nieuws. Gezien de zomerse temperaturen gekozen voor een Griekse souvlaki.
700 gram varkenshaas laten marineren in olijfolie, oregano, tijm, gerookte paprikapoeder, knoflook en ui.
Ondertussen lekker zelfgemaakte Tzaziki voor in the side. Gemaakt naar recept van BBQ-Junkie. Blijft heerlijk!
Voor de bereiding mijn kleine Gusta er maar weer eens bij gepakt. Vorige keer ging het goed. Deze keer was het ruk, maar uiteindelijk alles netjes gaar.
De leidinggevende wilde nog graag gevulde champignons erbij dus dat doen we dan netjes. Het smaakte weer heerlijk en is voor herhaling vatbaar!
700 gram varkenshaas laten marineren in olijfolie, oregano, tijm, gerookte paprikapoeder, knoflook en ui.
Ondertussen lekker zelfgemaakte Tzaziki voor in the side. Gemaakt naar recept van BBQ-Junkie. Blijft heerlijk!
Voor de bereiding mijn kleine Gusta er maar weer eens bij gepakt. Vorige keer ging het goed. Deze keer was het ruk, maar uiteindelijk alles netjes gaar.
De leidinggevende wilde nog graag gevulde champignons erbij dus dat doen we dan netjes. Het smaakte weer heerlijk en is voor herhaling vatbaar!