- Berichten
- 1.543
Vandaag weer een heel leger met kleine kinderen over de vloer, dus vanmorgen eerst maar weer eens een lekkere traktatie gemaakt. Welke ook werd gewaardeerd door de volwassenen 
400 gram ontbijtspek
appelazijn,
rietsuiker
kaneel
Meer hebben we niet nodig.

Spek uitspreiden tussen wat grillmatjes, blijven ze mooi vlak

Op 160 graden indirect
Na 10 minuten bovenste grillmat verwijderen en de stokjes er insteken (spek is al behoorlijk warm) , dan kan je ze makkelijk draaien en regelmatig insmeren met het mengsel van azijn suiker en kaneel.

Na circa 30 minuten zijn ze klaar, af laten koelen en 's middags lekker met zijn allen opgepeuzeld


400 gram ontbijtspek
appelazijn,
rietsuiker
kaneel
Meer hebben we niet nodig.

Spek uitspreiden tussen wat grillmatjes, blijven ze mooi vlak

Op 160 graden indirect
Na 10 minuten bovenste grillmat verwijderen en de stokjes er insteken (spek is al behoorlijk warm) , dan kan je ze makkelijk draaien en regelmatig insmeren met het mengsel van azijn suiker en kaneel.

Na circa 30 minuten zijn ze klaar, af laten koelen en 's middags lekker met zijn allen opgepeuzeld
