T
Toppieroy
Gast
Beste allemaal.
Vandaag voor het eerst ribbetjes gehaald welke ik zometeen ga ontvliezen en behandelen met deze rub:
3/4 cup bruine basterd suiker
3/4 cup witte basterd suiker
1/2 cup paprika poeder
1/4 cup grof zeezout (eerst grof afmeten en daarna in de vijzel fijnmalen)
2 eetlepels 4 seizoenen peperkorrels (ook eerst grof afmeten en daarna in de vijzelfijnmalen, hoeft niet helemaal tot poeder er mag nog wel wat bite inzitten vind ik dan)
2 eetlepels gember poeder
2 eetlepels uienpoeder
2 theelepels rozemarijn (deze even tot poeder malen in de vijzel)
Morgen gaan ze op BBQ volgens low & Slow methode, zat zelf te denken aan 3 - 1,5 - 0,45.
Dus:
*3 uur met de rub.
*1,5 uur ingepakt met appelsap
*30 uitgepakt
*Max 15 minuten met een Glaze.
Nu heb ik een simpel recept proberen te zoeken voor een glaze, maar ik kan niet echt iets simpels vinden.
Wie o wie kan mij helpen aan een recept voor een lekkere/simpele glaze waarvan de producten gewoon bij een AH te verkrijgen zijn?
Vandaag voor het eerst ribbetjes gehaald welke ik zometeen ga ontvliezen en behandelen met deze rub:
3/4 cup bruine basterd suiker
3/4 cup witte basterd suiker
1/2 cup paprika poeder
1/4 cup grof zeezout (eerst grof afmeten en daarna in de vijzel fijnmalen)
2 eetlepels 4 seizoenen peperkorrels (ook eerst grof afmeten en daarna in de vijzelfijnmalen, hoeft niet helemaal tot poeder er mag nog wel wat bite inzitten vind ik dan)
2 eetlepels gember poeder
2 eetlepels uienpoeder
2 theelepels rozemarijn (deze even tot poeder malen in de vijzel)
Morgen gaan ze op BBQ volgens low & Slow methode, zat zelf te denken aan 3 - 1,5 - 0,45.
Dus:
*3 uur met de rub.
*1,5 uur ingepakt met appelsap
*30 uitgepakt
*Max 15 minuten met een Glaze.
Nu heb ik een simpel recept proberen te zoeken voor een glaze, maar ik kan niet echt iets simpels vinden.
Wie o wie kan mij helpen aan een recept voor een lekkere/simpele glaze waarvan de producten gewoon bij een AH te verkrijgen zijn?