BasBQ
Beef en Steak

Snelle ribben (van meer dan vlees.nl)

 
 
 
 

Mike v R

Forum Meubilair
Berichten
10.409
6u4avume.jpg


a9y2u4yn.jpg


u3y4e5yj.jpg


Ik heb een een willekeurige rub gebruikt.

 
Dat is wel heel snel!
Je hebt je ribbels het liefste rauw?  ::)
 
ik ga zo verder,heb een probleem met uploaden.
 
nupapy2u.jpg


Nog een mooie foto van me schuurdeur

my9ededy.jpg


Na 90 minuten op 160 graden C.


u4yge3es.jpg


 
zijn hele mooie ribben Mike, heb ze hier ook liggen voor as zondag
 
Daarna even ingesmeerd met bbq saus.
 
mmmmmmmmmmmmm ik wil ze ook  :)
 
Als ik het zo zie.... kom ik graag een keer eten!
 
Dat ziet er heel goed uit Mike, er lijkt zelfs een rookringetje zichtbaar?
Dit zijn de dik uitgesneden neem ik aan....en de saus komt ook goed tot zijn recht!
Eigenlijk is dit identiek aan de Easterwood methode toch?  ;)
P.S. ik heb bij die firma gisteren als test 2 dunne en 2 dikke besteld, zouden morgen moeten binnen komen.

 
dit is idd de easterwood methode Geert  :) ;)
 
RedFox zei:
Dat ziet er heel goed uit Mike, er lijkt zelfs een rookringetje zichtbaar?
Dit zijn de dik uitgesneden neem ik aan....en de saus komt ook goed tot zijn recht!
Eigenlijk is dit identiek aan de Easterwood methode toch?  ;)
P.S. ik heb bij die firma gisteren als test 2 dunne en 2 dikke besteld, zouden morgen moeten binnen komen.

De dunne zijn zoals bij de makro,maar de dikke zijn top.
 
zie ik het goed dat dit buikribben zijn??  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
 
Deze slager zit in enschede, ik haal mijn ribben hier altijd zelf op. Wat vond jij van de kwaliteit van het vlees?
dit is overigens een slager die de enschedese horeca en omgeving van vlees voorziet.

Ik ben er wel gecharmeerd van.
 
Zien er topper uit zeg!!!!

Nog bedankt voor de tip vanochtend  8)
 
Mooie ribben Mike
 
Dat zijn lekkere ribbels! Krijg honger!
 
Terug
Bovenaan Onderaan