BasBQ
Beef en Steak

Snelle "naked" iberico ribjes

 
 
 
 
 

SilverFox

BBQ Junkie
Berichten
5.305
Het was alweer veel te lang geleden dat ik een topic had aangemaakt. Mooi moment om daar verandering in te brengen, want op de achtergrond wordt er toch écht steeds gekookt .

Anywayz; dun bevleesde iberico spareribs (diepvries doosje van de makro), pezo (paar uurtjes vooraf) en appel / kersenrook. That's it.
Qua temperatuur rond de.. 140/160 graden tot ze de priktest doorstaan. Wat zal het zijn geweest... twee uurtjes ongeveer?

Voor de liefhebber (lees; de kinderen) de sauspot er naast gezet. Die bleek achteraf zo goed als niet gebruikt

Tevens de "pickled red onions" á la Mac gemaakt, was ik wel erg benieuwd naar. Ook de vrouw zag haar kans schoon om een nieuwe receptuur aardappelsalade te testen.
(Meteen een enorme 'guilty pleasure' erbij... Een blikje bonduelle 'Crispy Maïs' gewoon koud met een dessertlepel erin )

Tijd voor plaatjes:
3dacbd1871cf4708d067743cdc86b520.jpg

56a95150b1dcf3fc637c364a049ad29f.jpg

f00309c9dcac6968aa2e825359c98995.jpg

d8b8825f3087b3154fa62c56e933cb6e.jpg

f5cb6c4f1b12c97dd3173e15a90681de.jpg


Heerlijk stukje vlees, lekker krokant korstje. Zalig in al zijn eenvoud
Bedankt voor het kijken! ;)
 
Laatst bewerkt:
Dit is hier toch wel de meest favoriete rib. En zeker hot en fast. Beter kun je het niet hebben. Water loopt me in de mond. Mag je rustig vaker posten
 
Dat ziet er heerlijk uit maar nu willen we ook het nieuwe recept van de aardappel salade weten 😬
 
Dat ziet er heerlijk uit maar nu willen we ook het nieuwe recept van de aardappel salade weten
Haha! Die zal ik je besparen; was te vlak van smaak. Prima om te eten, maar niet voor herhaling vatbaar ;)
Das het risico van een receptje testen natuurlijk. Op naar de volgende
 
Terug
Bovenaan Onderaan