- Berichten
- 5.292
Het was alweer veel te lang geleden dat ik een topic had aangemaakt. Mooi moment om daar verandering in te brengen, want op de achtergrond wordt er toch écht steeds gekookt
.
Anywayz; dun bevleesde iberico spareribs (diepvries doosje van de makro), pezo (paar uurtjes vooraf) en appel / kersenrook. That's it.
Qua temperatuur rond de.. 140/160 graden tot ze de priktest doorstaan. Wat zal het zijn geweest... twee uurtjes ongeveer?
Voor de liefhebber (lees; de kinderen) de sauspot er naast gezet. Die bleek achteraf zo goed als niet gebruikt
Tevens de "pickled red onions" á la Mac gemaakt, was ik wel erg benieuwd naar. Ook de vrouw zag haar kans schoon om een nieuwe receptuur aardappelsalade te testen.
(Meteen een enorme 'guilty pleasure' erbij... Een blikje bonduelle 'Crispy Maïs' gewoon koud met een dessertlepel erin
)
Tijd voor plaatjes:
Heerlijk stukje vlees, lekker krokant korstje. Zalig in al zijn eenvoud
Bedankt voor het kijken!

Anywayz; dun bevleesde iberico spareribs (diepvries doosje van de makro), pezo (paar uurtjes vooraf) en appel / kersenrook. That's it.
Qua temperatuur rond de.. 140/160 graden tot ze de priktest doorstaan. Wat zal het zijn geweest... twee uurtjes ongeveer?
Voor de liefhebber (lees; de kinderen) de sauspot er naast gezet. Die bleek achteraf zo goed als niet gebruikt

Tevens de "pickled red onions" á la Mac gemaakt, was ik wel erg benieuwd naar. Ook de vrouw zag haar kans schoon om een nieuwe receptuur aardappelsalade te testen.
(Meteen een enorme 'guilty pleasure' erbij... Een blikje bonduelle 'Crispy Maïs' gewoon koud met een dessertlepel erin

Tijd voor plaatjes:





Heerlijk stukje vlees, lekker krokant korstje. Zalig in al zijn eenvoud
Bedankt voor het kijken!

Laatst bewerkt: