- Berichten
- 522
Hey Pittmasters,
Gisterenmiddag een eenvoudige lunch samengesteld.
In de keramische dutch mini oven kastanje champignons gestopt met geperste knoflook. Het geheel besprenkeld met knoflookolie en voor de smaak een takje rozemarijn toegevoegd, en wat zeezout en 4 seizoenen peper.
Met gesloten deksel heeft het 20 min liggen smoren.
In de gietijzeren dutch oven is zalm gelegd dat met groene pesto alla genovese is ingesmeerd. Daarna is de zalm in plakjes gerookt ontbijtspek ingepakt en met zeezout, 4 seizoenenpeper en basilicum olie besprenkeld. Het geheel heeft op laag vuur 20 min. liggen smoren.
Gisterenmiddag een eenvoudige lunch samengesteld.
In de keramische dutch mini oven kastanje champignons gestopt met geperste knoflook. Het geheel besprenkeld met knoflookolie en voor de smaak een takje rozemarijn toegevoegd, en wat zeezout en 4 seizoenen peper.
Met gesloten deksel heeft het 20 min liggen smoren.
In de gietijzeren dutch oven is zalm gelegd dat met groene pesto alla genovese is ingesmeerd. Daarna is de zalm in plakjes gerookt ontbijtspek ingepakt en met zeezout, 4 seizoenenpeper en basilicum olie besprenkeld. Het geheel heeft op laag vuur 20 min. liggen smoren.


