BasBQ
Beef en Steak

Snelle, eenvoudige borrel snack

Thunderflash

Stoker
Berichten
410
Vanmiddag de kamado maar weer eens aangestoken. Ik had op internet en YouTube iets gezien over pinda’s roken. Zowel de voorbereiding als de uitvoering nemen niet veel werk en tijd in beslag. Ik heb een mix van ongezouten cashewnoten en pinda’s gemaakt en daar een mix van paprikapoeder, knoflookpoeder, chilipeper en zwarte peper aan toegevoegd. 10 minuutjes indirect op de grill en we hebben straks bij de vrijmibo heerlijke zelf gerookte en geroosterde nootjes. 😁

8555EA85-E25A-4B18-9BC8-582BB23BD04A.jpeg


0713CACB-0B98-416A-A8E1-23B90977DA45.jpeg
 
Zat er wat rook aan qua smaak? T lijkt me wat kort daarvoor?
Ik heb wel eens amandelen eerst een tijd koud gerookt en daarna nog gegrild met een vergelijkbare kruidenmix. Dat was ook erg lekker.
 
Goed en nuttig bezig geweest zo. En wat gaat er nou boven warme noten?
 
Ziet er goed uit.

Staat hier ook al (te) lang op de to-Q lijst.
 
Zat er wat rook aan qua smaak? T lijkt me wat kort daarvoor?
Ik heb wel eens amandelen eerst een tijd koud gerookt en daarna nog gegrild met een vergelijkbare kruidenmix. Dat was ook erg lekker.
Volgens mijn vrouw zat er voldoende rook smaak aan. De volgende keer wil ik een andere kruidenmix proberen en dan ook wat langer laten liggen om meer rook smaak te verkrijgen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan