Beef en Steak

snacktime 3

Goed bezig!
Eigenlijk niet, want nu heb ik helemaal trek en ik weet dat ik vanavond pasta eet. :(
 
speklapjes snijden en op een stokje
sausje maken, knoflook, gember, en uitjes fruiten, afblussen met soja en kikoman opsmaakbrengen met peper en zout
garnering snijden
15 minuten indirect daarna op direct vuur
eet smakelijk
 
die zien er heerlijk uit
 
Heel mooi Pieter en ongetwijfeld heerlijk.
En een goede Ketjap Manis gebruikt, Ketjap Medja is zooo lekker!
 
Ewald zei:
Heel mooi Pieter en ongetwijfeld heerlijk.
En een goede Ketjap Manis gebruikt, Ketjap Medja is zooo lekker!

De discussie mager / vet vlees hier op het forum ( o,a. kip filet of kippendijen ) heeft mij aan het denken gezet.
Deze sate heeft zoveel meer smaak dan sate van mager varkensvlees
en ketjap Medja, is er ook andere dan? ;)
 
structor zei:
Ziet er heerlijk uit! Enne jij bent zuinig op je WGA, of was het je eerste run?

nee zeker niet de eerste run die gaat al weer even mee en naar volle tevredenheid mag ik zeggen want ik vind het een super handige en veelzijdige bbq, en na elke run een borsteltje erover kan geen kwaad , ook voor de gezondheid toch?
 
Kan geen kwaad om ook eens te proberen ;)

Niet vergeten een foto voor de fotowedstrijd te doneren.
 
Terug
Bovenaan Onderaan