BasBQ
Beef en Steak

Smokey spareribs

 

Fumo

Tondelzoeker
Berichten
23
Vandaag spareribs klaar gemaakt voor mijn restaurant. Zout peper knoflook en 5 uren gerookt op appel hout op 110°. Af en toe ingesprayd met appelsap en ahornsiroop.

Tot een kerntemperatuur van 85°

Waren in totaal 6 spareribs dmv van een verhogingsrooster.

20231130_125548.jpg


20231130_125559.jpg


20231130_125554.jpg
 
Zien er heerlijk uit! Voor je restaurant klaar gemaakt? Warm je ze op een later tijdstip dan weer op?
 
Klinkt als een heel goed idee. Dan kan ik lekker Spareribs bereiden als het droog is en invriezen. Als we dan gasten hebben kan ik ze op de BBQ afmaken en anders in de oven als het weer slecht is.

Toch maar eens voor een vacumeermachine kijken.
 
Klinkt als een heel goed idee. Dan kan ik lekker Spareribs bereiden als het droog is en invriezen. Als we dan gasten hebben kan ik ze op de BBQ afmaken en anders in de oven als het weer slecht is.

Toch maar eens voor een vacumeermachine kijken.
Ja doe ik voor thuis ook! Maak altijd teveel en de rest vacuümeren en invriezen..blijft het product ook gewoon goed door het vacuüm
 
Die zien er lekker uit
 
Mooie bark!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan