Goede avond allemaal,
Mijn naam is Martijn (Mapster) en sinds vandaag nieuw op het BBQ Genootschap. Geboren en getogen in de horeca, inmiddels 40 jaar jong, en een grote passie voor eten & drinken. Elke vakantie wordt nauwkeurig uitgezocht op eetculturen, restaurantjes en lokale specialiteiten. Thuis wordt regelmatig ge?xperimenteerd met nieuwe gerechten en ingredi?nten. Afgelopen week voor het eerst aan de gang gegaan met een 3D foodprinter. Jarenlang gaat bij mooi weer de bbq aan; van kolen bbq (Weber) tot zelfs in een ver verleden een gas bbq.
Nu heb ik mijzelf een nieuwe hobby aangemeten (volgens mij vrouw ben ik hier goed in en begeef ik mij al meer dan 20 jaar in een mid-life crisis) en voornemens om een off smoker aan te schaffen. Theorie boeken zijn in huis net als materialen, kleding en heb inmiddels een off smoker 20" op het oog van Nette Lette uit Duitsland. Tijd voor het echte werk!
De afgelopen weken heb ik het forum al veelvuldig afgestruind en veel gelezen en tips & trics in mij opgenomen. Voor mij ook reden om lid te worden van dit forum om kennis en ervaring op te doen.
Met vriendelijke groet,
Mapster
Mijn naam is Martijn (Mapster) en sinds vandaag nieuw op het BBQ Genootschap. Geboren en getogen in de horeca, inmiddels 40 jaar jong, en een grote passie voor eten & drinken. Elke vakantie wordt nauwkeurig uitgezocht op eetculturen, restaurantjes en lokale specialiteiten. Thuis wordt regelmatig ge?xperimenteerd met nieuwe gerechten en ingredi?nten. Afgelopen week voor het eerst aan de gang gegaan met een 3D foodprinter. Jarenlang gaat bij mooi weer de bbq aan; van kolen bbq (Weber) tot zelfs in een ver verleden een gas bbq.
Nu heb ik mijzelf een nieuwe hobby aangemeten (volgens mij vrouw ben ik hier goed in en begeef ik mij al meer dan 20 jaar in een mid-life crisis) en voornemens om een off smoker aan te schaffen. Theorie boeken zijn in huis net als materialen, kleding en heb inmiddels een off smoker 20" op het oog van Nette Lette uit Duitsland. Tijd voor het echte werk!
De afgelopen weken heb ik het forum al veelvuldig afgestruind en veel gelezen en tips & trics in mij opgenomen. Voor mij ook reden om lid te worden van dit forum om kennis en ervaring op te doen.
Met vriendelijke groet,
Mapster