- Berichten
- 491
Goedendag.
Heb al een tijdje, een weber Smokey Mountain.
Ben er niet heel erg tevreden over.
De temp krijg ik maar moeizaam op / rond 107 graden.
Hij blijft vaak er onder al steken...
Als ik meer open zet gaat hij wel omhoog, maar schiet hij soms door.
Nu na 16 uur rond de 100 graden, heb ik al 9 kilo briketten opgestookt.
(Ik zit op Aruba, best wel wat wind, maar temperatuur buiten 30 graden.)
De weber staat wel "beschut", maar toch af en toe wat windvlagen...
Ik gebruik Kingsford briketten. Op menig site in de US de Number one...
(zelf snap ik dat niet, geven echt heel erg veel as, en het verbruik is hoog)...
Heb al een tijdje, een weber Smokey Mountain.
Ben er niet heel erg tevreden over.
De temp krijg ik maar moeizaam op / rond 107 graden.
Hij blijft vaak er onder al steken...
Als ik meer open zet gaat hij wel omhoog, maar schiet hij soms door.
Nu na 16 uur rond de 100 graden, heb ik al 9 kilo briketten opgestookt.
(Ik zit op Aruba, best wel wat wind, maar temperatuur buiten 30 graden.)
De weber staat wel "beschut", maar toch af en toe wat windvlagen...
Ik gebruik Kingsford briketten. Op menig site in de US de Number one...
(zelf snap ik dat niet, geven echt heel erg veel as, en het verbruik is hoog)...