BasBQ
Beef en Steak

Smokey Bacon

 
 
 
 

Nosmo

Gerijpt
Berichten
3.741
De bacon voorraad was op , dus het was de hoogste tijd om weer eens nieuwe te maken.

Ik had vorige week een stuk van drie kilo buikspek gekocht en dezelfde dag in het zout gezet. Het stuk was zo groot dat het maar net in m'n grootste maat vacu?mzak paste.
Bacon1.jpg


Afgespoeld en klaar om in de koelkast te drogen.
Bacon2.jpg


Eerste rook.
Bacon3.jpg


Na zeven en half uur roken, 65C kerntemperatuur.
Bacon4.jpg


Het hele huis begint er naar te ruiken.
Bacon5.jpg


Bacon6.jpg


Morgen meer...
 
Ik kan het bijna proeven!
 
Rub it in... ;)
 
Ziet er mooi uit,7uur roken bij welke themperatuur?
 
Zeven uur roken op 95C.
 
ziet er heerlijk uit piet
 
Mjam lekker, post ff een stukje voor ons  :p
 
Ziet er weer erg lekker uit piet.
 
Nog even een paar fotootjes;

Bacon7.jpg


Bacon8.jpg


Bacon9.jpg
 
Mooie foto's!
 
wouw man, dat ziet er echt eel goed en lekker uit
 
Heel mooi! Morgen zal ik eens proberen de temperatuur ook zo lang zo laag te houden.
 
Everything tastes etc....
 
Terug
Bovenaan Onderaan