BasBQ
Beef en Steak

Smokenator voor Weber 57cm

 
 

iquse75

Kooltjesharker
Berichten
124
In dit draadje van onze Duitse "collega's" staan Pdf's waarmee je zelf een Smokenator kunt maken. Even printen (instellen op ware grootte) en je kunt aan de slag. Heb hem laatst gemaakt/getest (met gewoon wat kipfilet en zalm) en de temperatuur echt perfect op 110 graden weten te houden, na 4,5 uur de Q laten doven maar had voor mijn gevoel nog voldoende briketten voor nog 1,5 uur.

http://www.bbq-piraten.de/forum/threads/1297-Smokenator-f%C3%BCr-Weber-57-PDF-1-1-zum-selberbauen

Zie ook het volgende Youtube kanaal, hier staan redelijk wat recepten/tips&trucs:

http://www.youtube.com/user/SmokeyGoodness?feature=watch
 
bedankt, was hier naar op zoek, een kant en klare tekening scheelt weer werk.
het lijkt of desmokinator uit 2 losse delen bestaat, klopt dit?
 
De originele is een gebogen rvs plaat, met huis, tuin en keuken gereedschap lastig zelf te doen. Daarom bestaat deze idd uit twee delen. Het bakje hebben ze bij de Sligro overigens. Zelf heb ik hem gemaakt van dik aluminium en met een decoupeerzaagje voor aluminium gezaagd. Succes met maken!

 
Terug
Bovenaan Onderaan