- Berichten
- 124
In dit draadje van onze Duitse "collega's" staan Pdf's waarmee je zelf een Smokenator kunt maken. Even printen (instellen op ware grootte) en je kunt aan de slag. Heb hem laatst gemaakt/getest (met gewoon wat kipfilet en zalm) en de temperatuur echt perfect op 110 graden weten te houden, na 4,5 uur de Q laten doven maar had voor mijn gevoel nog voldoende briketten voor nog 1,5 uur.
http://www.bbq-piraten.de/forum/threads/1297-Smokenator-f%C3%BCr-Weber-57-PDF-1-1-zum-selberbauen
Zie ook het volgende Youtube kanaal, hier staan redelijk wat recepten/tips&trucs:
http://www.youtube.com/user/SmokeyGoodness?feature=watch
http://www.bbq-piraten.de/forum/threads/1297-Smokenator-f%C3%BCr-Weber-57-PDF-1-1-zum-selberbauen
Zie ook het volgende Youtube kanaal, hier staan redelijk wat recepten/tips&trucs:
http://www.youtube.com/user/SmokeyGoodness?feature=watch