N
Niek
Gast
Donderdag werd mijn bestelling van True2bbq bezorgt met daarin de rub en mosterd saus van Big Bob Gibson. Ook zag ik bij de Sligro een flinke kalkoen borst liggen. Ik herinnerde me een recept in het boek van Big Bob Gibson. Dat moest dus maar gemaakt worden om de rub en saus meteen goed te kunnen testen.
De kalkoenborst van +/- 1,5 kilo, de rub en een papje van grove mosterd en olijfolie.
De borst ingesmeerd met het papje en de rub.
Ook nog brood gebakken op de BGE. Ging verrassend makkelijk. Dat smaakt dus naar meer.
Ondertussen ging het goed met de borst op de WSM. Hij heeft er zo'n 2,5 uur opgelegen. Laatste half uur 2 keer ingesmeerd met een mengsel van boter, honing en maple siroop. Gerookt met kersenhout.
Vlees in dunne plakken gesneden.
Een lekkere sandwich gebouwd met onder meer de mosterdsaus.
De rub en de saus smaken erg goed!
En de sandwich smaakte ook heerlijk. Gelukkig nog genoeg leftovers voor nog meer broodjes.
De kalkoenborst van +/- 1,5 kilo, de rub en een papje van grove mosterd en olijfolie.

De borst ingesmeerd met het papje en de rub.

Ook nog brood gebakken op de BGE. Ging verrassend makkelijk. Dat smaakt dus naar meer.

Ondertussen ging het goed met de borst op de WSM. Hij heeft er zo'n 2,5 uur opgelegen. Laatste half uur 2 keer ingesmeerd met een mengsel van boter, honing en maple siroop. Gerookt met kersenhout.

Vlees in dunne plakken gesneden.

Een lekkere sandwich gebouwd met onder meer de mosterdsaus.


De rub en de saus smaken erg goed!
En de sandwich smaakte ook heerlijk. Gelukkig nog genoeg leftovers voor nog meer broodjes.
