- Berichten
- 15
Yo!! Vandaag weer spare ribs gemaakt!
Ben vroeg begonnen met de ribs in de rub te zetten met een rub van Ralph.
2 tl. venkelzaad
2 tl. mosterdzaad
1 tl. komijnzaad
½ el. uienpoeder
1 el. knoflookpoeder
1 el. fijngemalen zwarte peper
1 tl. cayennepeper
2 el. pikant paprikapoeder
1 ½ el. zout
2 volle el. bruine suiker
Heb me kogelgrill napoleon Pro 22k leg in een snake gelegd met behoorlijk wat rook snippers verdeeld over bijna de helft van de snake!
De ribs erop gelegd en na 2,5 uur eraf gehaald. Af en toe heb ik de ribs ook ingesprayed.
In folie gewikkeld met wat boter en basterdsuiker en wat appelsap!
Weer erop voor 1,5 a 2 uur.... en eraf gehaald!
Daarna de spareribs nog even ingelakt! En na 10 a 20 min er weer afgehaald!
Eindresultaat: iedereen vond het erg lekker! Ook was de rooksmaak goed aanwezig!
Groetjes Nick
Ben vroeg begonnen met de ribs in de rub te zetten met een rub van Ralph.
2 tl. venkelzaad
2 tl. mosterdzaad
1 tl. komijnzaad
½ el. uienpoeder
1 el. knoflookpoeder
1 el. fijngemalen zwarte peper
1 tl. cayennepeper
2 el. pikant paprikapoeder
1 ½ el. zout
2 volle el. bruine suiker
Heb me kogelgrill napoleon Pro 22k leg in een snake gelegd met behoorlijk wat rook snippers verdeeld over bijna de helft van de snake!
De ribs erop gelegd en na 2,5 uur eraf gehaald. Af en toe heb ik de ribs ook ingesprayed.
In folie gewikkeld met wat boter en basterdsuiker en wat appelsap!
Weer erop voor 1,5 a 2 uur.... en eraf gehaald!
Daarna de spareribs nog even ingelakt! En na 10 a 20 min er weer afgehaald!
Eindresultaat: iedereen vond het erg lekker! Ook was de rooksmaak goed aanwezig!
Groetjes Nick