APPELBOOM
Vuurmaker
- Berichten
- 59
Ik hou van BBQ en ik hou van Gin&tonic....
Waarom zouden we deze 2 niet kunnen combineren?
EEN EXPERIMENT!
Nodig:
-een schaaltje
- houtskoolblokje
- rookhout (ik heb ceder gebruikt)
-rozemarijn
- gin monkey 47
- fevertree (indi)
- ijs
- een grote kom (ik heb een oude slakom gebruikt)
Doe een brandend kooltje in een kommetje en doe daar rookhout en rozemarijn bij...
neem een dik glas met gin en zet dit bij je rookpotje en dek af...
Laat dit roken naar eigen smaak...
Ik heb hem 10 min laten roken en dan zat er de geur in maar nog geen rokerige smaak.
Dus volgende keer doe ik het 30min.
Na het smoken werk je de gin af zoals een gewone gin & tonic.
Natuurlijk moet dit niet gedaan worden met monkey 47 en rozemarijn...
je zou ook bv. gin mare met lavendel kunnen gebruiken.
Waarom zouden we deze 2 niet kunnen combineren?
EEN EXPERIMENT!
Nodig:
-een schaaltje
- houtskoolblokje
- rookhout (ik heb ceder gebruikt)
-rozemarijn
- gin monkey 47
- fevertree (indi)
- ijs
- een grote kom (ik heb een oude slakom gebruikt)
Doe een brandend kooltje in een kommetje en doe daar rookhout en rozemarijn bij...

neem een dik glas met gin en zet dit bij je rookpotje en dek af...

Laat dit roken naar eigen smaak...
Ik heb hem 10 min laten roken en dan zat er de geur in maar nog geen rokerige smaak.
Dus volgende keer doe ik het 30min.

Na het smoken werk je de gin af zoals een gewone gin & tonic.
Natuurlijk moet dit niet gedaan worden met monkey 47 en rozemarijn...
je zou ook bv. gin mare met lavendel kunnen gebruiken.