Sander Wiessner
Sprokkelaar
- Berichten
- 30
Vandaag de voorbereidingen voor de bier en barbecue proeverij van aanstaande vrijdag maar vast begonnen.
Hét moment om m'n nieuwe injectiespuit te testen!
Gisteren het vlees bij de Turkse supermarkt gehaald en vandaag al het een en ander getest, je weet immers maar nooit hoe de kronkels uit gaan pakken.
De standaard worst heb ik geïnjecteerd met whisky, smaak van de whisky viel enigszins weg tegen het varkensvlees.
De kalfsbiefstuk heb ik dun gesneden en wat platter geklopt, de binnenkant gekruid met za'ater kruiden en wat extra sumak voor het zuurtje. Daarna opgerold en in zo'n 25 minuten laten garen tot nog net rosé.
De lamshaasjes in stroken gesneden en een stokje in gestoken, ingesmeerd met Franse mosterd en zout, peper,tijm en rozemarijn.
Op gepaste afstand van de warmtebron langzaam laten garen en daarna kort dichtbij.
Hét moment om m'n nieuwe injectiespuit te testen!
Gisteren het vlees bij de Turkse supermarkt gehaald en vandaag al het een en ander getest, je weet immers maar nooit hoe de kronkels uit gaan pakken.
De standaard worst heb ik geïnjecteerd met whisky, smaak van de whisky viel enigszins weg tegen het varkensvlees.
De kalfsbiefstuk heb ik dun gesneden en wat platter geklopt, de binnenkant gekruid met za'ater kruiden en wat extra sumak voor het zuurtje. Daarna opgerold en in zo'n 25 minuten laten garen tot nog net rosé.
De lamshaasjes in stroken gesneden en een stokje in gestoken, ingesmeerd met Franse mosterd en zout, peper,tijm en rozemarijn.
Op gepaste afstand van de warmtebron langzaam laten garen en daarna kort dichtbij.